Hotel Mondriaan

– Kamers voor 1, 2 en 3 personen, eigen badkamer, gratis wifi –

Hotel voor toeristen
en zakenmensen

Hotel Mondriaan in Winterswijk is een ideale locatie voor zowel zakelijke gasten als toeristen. Wij hebben 20 comfortabele kamers voor 1, 2 en 3 personen. Neemt u de kinderen mee? Dan maken wij van de 3-persoonskamer een familiekamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer, tv en gratis wifi. De kamers liggen op de begane grond of op de eerste verdieping. Bent u slecht ter been? Geef het door als u een kamer reserveert. Hotel Mondriaan heeft geen lift, u krijgt dan van ons een kamer op de begane grond.

‘Zeer vriendelijke ontvangst, kamers zagen er keurig uit en parkeren kan voor de deur!’

Gezellige zitjes

Vooraf eerst wat drinken, of na het eten even onderuit zakken? Er zijn gezellige zitjes waar u heerlijk kunt loungen. Wilt u meer privacy? Neem uw drankje mee naar uw kamer.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 15.00 uur. Bent u vroeger? Geen probleem! U bent van harte welkom. Wij nemen uw bagage over en bewaren die voor u. Op de dag van vertrek vragen wij u om voor 10.30 uur de kamer vrij te maken. Ook dan kunt u de bagage in depot bij ons afgeven en op een later tijdstip ophalen.

Gratis parkeren, fiets in afgesloten stalling

Bij ons parkeert u gratis en uw fiets gaat in een afgesloten stalling. Handig: wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijt wordt bij Hotel Mondriaan geserveerd in de serrezaal van het restaurant. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ontbijten tussen 7.00 en 10.00 uur, in het weekend van 8.00 tot 10.00 uur. De lunch en het diner serveren wij in ons restaurant. De keuken is vanaf 12.00 uur open voor de lunch en vanaf 16.30 uur voor het diner. Wij serveren een wisselend menu. Bekijk onze menukaart.