Menukaart

Aan tafel! Geniet van onze eigentijdse gerechten. Heerlijke Spaanse, Franse en Italiaanse wijnen bekronen de avond.

Onze menukaart biedt keuze uit diverse gerechten, waarbij wij graag rekening houden met uw specifieke wensen. Heeft u weinig tijd om te eten, laat het ons van tevoren weten. Ook het aanbod op onze wijnkaart is divers en toegankelijk. Tevens beschikken wij over een ruime keuze aan (speciaal)bieren!

Lunch

  • GEMENGDE SALADE
    9,75
    Met gerookte zalm en gebakken gamba’s
  • BROODJE BRIE
    6,50
    Italiaanse bol met brie, walnoten en mosterd/dillesaus
  • BROODJE GEROOKTE ZALM
    7,50
    Triangelbroodje met gerookte zalm en sesamdressing
  • UITSMIJTER
    6,50
    Met gebakken spek, ui en tomaat
  • TOSTI
    3,25
    Met ham en kaas
  • SOEP VAN DE DAG
    5,50
    dagelijks wisselende soep
  • TWEE KROKETTEN MET BROOD
    4,75
    naar keuze met wit of bruin brood
  • BAL GEHAKT
    5,75
    Met gebakken uien, champignons en brood

Mondriaans twaalfuurtje

  • Brood met kroket, rundvleessalade en een kopje soep
    7,50

Soepen

  • tomatensoep
  • Huisgemaakte uiensoep
  • Chefs’ soep
    5,50
    dagelijks wisselende soep

Diner

voorgerechten

  • PLANKJE BROOD
    3,75
    met kruidenboter, pesto en knoflooksaus
  • Tomatensoep
    5,50
    Met ballen, geraspte kaas en een vleugje room
  • Huisgemaakte uiensoep
    5,50
    Met kaas crouton
  • Soep van de dag
    5,50
    dagelijks wisselende soep
  • Mondriaans vispalet
    9,50
    Met gerookte zalm, forel, gefrituurde scampi’s en limoenmayonaise
  • Winterse salade
    8,25
    Met nagelholt, balsamicosiroop en stoofpeer
  • Gegratineerde champignons
    6,50
    Uit de oven
  • Carpaccio van ossenhaas
    8,50
    Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes

hoofdgerechten

  • Schnitzel
    17,50
    Met uien, paprika en spek
  • Chef’s burger
    16,50
    Met spek, ui, ei, tomaat, sla en vlaamse frieten
  • Pasta van tagliatelle (vegetarisch)
    15,50
    Met gebakken paddenstoelen en een romige saus met Parmezaanse kaas
  • Vleespannetje
    17,50
    Van varkenshaas, paprika, uien en champignons in een heerlijke saus
  • Kabeljauw met gamba’s
    18,50
    In een witte-wijn-dille-saus
  • Zalm
    17,50
    Met een pesto-kruidenkorst
  • Kogelbiefstuk
    18,50
    Met huisgemaakte stroganoffsaus
  • Kipfilet omwikkeld met spek
    16,50
    In een heerlijke jachtsaus

Mondriaanmenu

  • Plankje brood
    of
    Tomatensoep
    of
    Huisgemaakte uiensoep

    ***

    Schnitzel met uien, paprika en sprek
    of
    Zalm met een pesto-kruidenkorst
    of
    Huisgemarineerde spareribs

    ***

    Chef’s dessert

  • 3 gangen keuzemenu
    25,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen, mayonaise, salade en indien gewenst warme groente.

Voor de kinderen

  • KOPJE TOMATENSOEP
    2,75
    met balletjes
  • FRIKANDEL
    5,50
    met frietjes, mayonaise en appelmoes
  • KIPNUGGETS
    5,50
    met frietjes, mayonaise en appelmoes
  • Schnitzel
    6,50
    Met frietjes, mayonaise en appelmoes
  • spareribs
    6,50
    met frietjes, mayonaise en appelmoes
  • Kinderijsje
    3,50
    Versier zelf je ijsje!

Nagerechten

  • Monchoutaartje
    5,50
    Geserveerd in een glaasje
  • Karamelijs
    5,50
    Met stroopwafel en slagroom
  • Creme brûlée
    6,25
    Met vanilleijs
  • Chocoladefantasie
    7,50
    Chocolade ijs, een witte chocolademousse en een brownie uit de oven
  • Warme apfelstrudel
    6,75
    Met vanillesaus en walnotenijs