Menukaart

Aan tafel! Geniet in alle rust van onze eigentijdse en smakelijke gerechten. De heerlijke Spaanse, Franse en Italiaanse wijnen op de kaart bekronen de avond.

Lunch

  • Broodplankje
    3,75
    met kruidenboter, tapenade en knoflooksaus
  • Bitterballen
    5,95
    8 stuks
  • Gemengd bittergarnituur
    5,95
    10 stuks
  • Warme Nacho’s
    5,50
    uit de oven met kaas en BBQ-saus
  • Kaasplankje
    4,50
    diverse soorten kaas
  • Achterhoeks plankje
    5,50
    met worst en kaas

Soepen


  • Huisgemaakte tomatensoep
    5,50
    met balletjes, geraspte kaas en een vleugje room
  • Franse uiensoep
    5,50
    met kaascrouton
  • Soep van de dag
    5,50
    dagelijks wisselende soep

  • Mondriaans Twaalfuurtje
    7,50
    Brood met kroket, rundvleessalade en een kopje soep
  • Gemengde salade
    9,75
    met gerookte zalm en gebakken gamba’s
  • Broodje Brie
    6,50
    Italiaans bol met brie en mosterd/ dilledressing
  • Broodje gerookte zalm
    7,50
    triangelbroodje met gerookte zalm en sesamdressing
  • Uitsmijter Bulten
    6,50
    met gebakken spek, ui en tomaat

  • Twee kroketten met brood
    4,75
  • Bal gehakt
    5,75
    met gebakken uien, champignons en brood
  • Diner

    voorgerechten


    • PLANKJE BROOD
      3,75
      met kruidenboter, pesto en knoflooksaus
    • HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP
      5,50
      met balletjes, geraspte kaas en een vleugje room
    • FRANSE UIENSOEP
      5,50
      met kaascrouton
    • SOEP VAN DE DAG
      5,50
      dagelijks wisselende soep
    • ZALMSALADE
      7,50
      met appel, garnaal en guacamole
    • HERFSTSALADE
      7,50
      met peer, geitenkaas en walnoot
    • GEFRITUURDE CHAMPIGNONS
      6,50
      in bierbeslag met knoflooksaus
    • GEBAKKEN SCAMPI’S
      7,50
      met kerriemayonaise op een bedje van sla
    • RUNDERCARPACCIO
      8,50
      met truffelmayonaise, oude kaas en geroosterde nootjes

    hoofdgerechten


    • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen, salade en naar wens warme groente.
    • BOERENSCHNITZEL
      17,50
      met spek en ui, overbakken met kaas
    • SPARERIBS
      17,50
      met knoflook- of barbecuesaus
    • CHEF’S BURGER
      15,50
      met spek, ui, tomaat, sla en Vlaamse frieten
    • KIPFILET
      16,50
      met bospaddenstoelensaus
    • SLIPTONGETJES
      17,50
      in roomboter gebakken
    • ZALM
      17,50
      met witte wijnsaus
    • VEGETARISCHE SCHOTEL
      14,50
      met verse daggroenten, noten en kaas
    • VLEESPANNETJE
      17,50
      varkenshaas in een saus van paprika, uien en champignons
    • BIEFSTUK VAN DE HAAS
      21,50
      met rode portsaus

    Voor de kinderen


    • KOPJE TOMATENSOEP
      2,75
      met balletjes
    • FRIKANDEL
      5,50
      met frietjes, mayonaise en appelmoes
    • KIPNUGGETS
      5,50
      met frietjes, mayonaise en appelmoes
    • SCHNITZEL
      6,50
      met frietjes, mayonaise en appelmoes
    • spareribs
      6,50
      met frietjes, mayonaise en appelmoes
    • Kinderijsje
      3,25
      Versier zelf je ijsje!

    Nagerechten


    • pore belle helene
      5,50
      vanilleijs, stoofpeer en warme chocolade
    • karamelijs
      5,50
      met stroopwafel en slagroom
    • creme brÛlée
      6,25
      met walnotenijs
    • trio van choco
      7,50
      chocolademousse, brownie en witte chocolade bavarois
    • wentelteefjes
      5,75
      van suikerbrood met rode vruchtencompote