Over Ons

– Wij combineren gastvrijheid en persoonlijke aandacht met een huiselijke sfeer –

Maak kennis met Jurgen en Mariska

Wij zijn Jurgen en Mariska Eggink. Sinds 1 juli 2016 zijn wij de trotse eigenaren van Hotel Restaurant Mondriaan, voorheen Hotel Restaurant Bulten. Wij zijn allebei ondernemend en enthousiast. Bij ons draait het om gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ook onze kinderen David en Casper helpen regelmatig een handje mee in het bedrijf. Samen doen we er alles aan om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken.

In de zoektocht naar een nieuwe naam voor ons Hotel Restaurant zochten we een naam die zowel bij ons als bij Winterswijk past. Het werd Mondriaan, naar de wereldberoemde schilder die zijn jeugd in Winterswijk doorbracht. Bij ons vindt u de sfeer van zijn werk uit deze periode: het mooie landschap en het bijzondere dorpsgezicht van Winterswijk. Het Winterswijk waar wij zijn opgegroeid, het Winterswijk waar we trots op zijn!

We heten u graag van harte welkom in ons Hotel Restaurant!’

Sfeervol hotel met Jugendstil-elementen

De decoratieve elementen aan de gevel zijn typische kenmerken van de Jugendstil.

Van cafetaria naar Hotel Restaurant

Hotel Restaurant Mondriaan is een prachtige locatie om te werken! De Jugendstil-panden van begin 1900 zijn ontworpen door de Winterswijkse architect J.J. Post en zijn een gemeentelijk monument. In het pand werd in 1959 door de familie Bulten een cafetaria geopend. Later is dit uitgebreid tot café-restaurant en nog weer later kwam het hotel erbij.